Pittige tapas met Twister Frites

Twister Fries ‘Patatas Bravas’ met chorizo

2 porties
30-40 minuten

Ingredienten

  • 200 g Lamb Weston gekruide Twisters
  • 75 g aioli of knoflookmayo
  • 75 g pikante tomatensaus 
  • 3 g zoet gerookt paprikapoeder (arrabiata)
  • 100 g in plakjes gesneden chorizo
  • 8 gehalveerde kerstomaatjes
  • Kruiden naar smaak

    Garnering
     
  • 5 g gehakte rozemarijn
  • Een vleugje gerookt paprikapoeder
     

Instructies

  1. Frituur of bak de gekruide Twisters goudbruin en leg ze in een passende serveerschaal. (Airfryer: 10-18 min. op 180 °C / oven: 20 min. op 200 °C / frituur: 3:30 min. op 175 °C)

  2. Verwarm de pikante tomatensaus, roer het paprikapoeder erdoor en druppel het mengsel over de Twisters.

  3. Beleg met de cherrytomaatjes en chorizo en breng op smaak.

  4. Besprenkel met in de winkel gekochte aioli of knoflookmayonaise van goede kwaliteit en garneer met gehakte rozemarijn en een vleugje zoet gerookt paprikapoeder.