Bombay Twister Fries

Bombay Twister Fries

2 porties
30 - 40 minutes

Ingredienten

  • 200g Lamb Weston gekruide Twisters
  • 15ml Olijfolie
  • 1/2 ui in blokjes
  • 100g Kikkerwerten uit blik
  • 350g van je favoriete currysaus
  • 100g jonge spinazie
  • Breng op smaak met zout en peper

Garnering

  • Muntyoghurt
  • Koriander
  • Een vleugje mild madras currypoeder
  • 5g gesneden verse chilipeper

Instructies

  1. Fruit de blokjes ui zachtjes in de olijfolie tot ze zacht zijn en voeg dan de kikkererwten toe.

  2. Voeg je favoriete currysaus toe zoals Bhuna of madras en laat 5 minuten sudderen.

  3. Haal van het vuur en breng op smaak.

  4. Voeg de gewassen spinazie toe, roer tot de spinazie is geslonken en breng op smaak.

  5. Bak of frituur je Lamb Weston gekruide Twisters tot ze goudbruin zijn en breng op smaak met zout en een vleugje currypoeder. (Airfryer: 10-18 min. op 180 °C / oven: 20 min. op 200 °C / frituur: 3:30 min. op 175 °C)

  6. Serveer met de kikkererwtencurry en garneer met muntyoghurt, verse koriander en plakjes groene chilipeper.